II. Hemşirelik ve Kültür Çalıştayı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu’nun gerçekleştirdiği II. Hemşirelik ve Kültür Çalıştayı Safiye Hüseyin Elbi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 22 Mayıs 2018

Çalıştaya ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Öğretim Üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Çalıştay saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın söylenmesi ve Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Gülbu Tanrıverdi ile Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’in açılış konuşmalarıyla başladı.

Ardından farklı ülkelerden gelen hemşerilik öğrencileri ve öğretim üyeleri ülkelerindeki hemşirelik eğitimini tartıştılar.