İktisat Konferanslar Dizisinin 8. si Düzenlendi

İktisat Konferanslar Dizisi kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü Başkanlığı ve öğrencilerinin düzenlediği Gelibolu Tarihi adlı konferans gerçekleştirildi. Cemil Meriç Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Erkul, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Konferansa konuşmacı olarak Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail ...

Yayın tarihi : 07 Aralık 2017
Konferansa konuşmacı olarak Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir katıldı.