İlahiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İlahiyat Fakültesi mezuniyet töreni İlahiyat Fakültesi İÇDAŞ Kongre Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu’nda gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 16 Mayıs 2018

Öğleden önce birinci öğretim öğrencileri için düzenlenen törene Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem ve Prof. Dr. Mustafa Görün katılırken öğleden sonra ikinci öğretim öğrencileri için gerçekleştirilen törene ise Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, Genel Sekreter Sami Yılmaz katıldı.

Törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Şerif Becit Kuran tilaveti yaptı.

Mezuniyet Töreninin açılış konuşmasını İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şevket Yavuz yaptı.

Törende konuşan bir diğer isimde Rektör Prof. Dr. Yücel Acer oldu. Rektör Acer “Öğrencilerimiz 5 yıl süren bir serüveni başarıyla tamamlamanın ve hayatta yeni bir sayfa açmanın gururunu yaşıyorlar” dedi.

Mezuniyet töreni programında yapılan ilginç gösteriler ise anne ve babaların beğenisini kazandı.

Mezun olan öğrencilere belge takdimiyle devam eden tören, kep atma merasimiyle sona erdi.