İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hidayet Işık İçin Veda Töreni Düzenlendi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hidayet Işık’ın emekliye ayrılması münasebetiyle Rektör Prof. Dr. Sedat Murat’ın da katılımıyla bir veda töreni düzenlendi.

Yayın tarihi : 21 Ekim 2019

İlahiyat Fakültesi’nde düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Sedat Murat’ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bünyamin Bacak ve Prof. Dr. Suat Uğur, Genel Sekreter Sami Yılmaz, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şevket Yavuz, İl Müftü Yardımcısı Mehmet Ali Bal ile ÇOMÜ’lü akademisyenler katıldılar.

Öğr. Gör. Mehmet Kara’nın Kur’an tilavetiyle başlayan programın açılışında konuşan Dekan Prof. Dr. Şevket Yavuz her vedanın yeni bir başlangıç olduğunu ifade etti.

Dekan Yavuz’un konuşmasının ardından Rektör Prof. Dr. Sedat Murat söz aldı. Bir geleneğin başlatılması anlamında programı düzenleyenlere teşekkür etti.

Prof. Dr. Hidayet Işık ise emeklilik kararının ani bir karar olmadığını söyledi.

Prof. Dr. Hidayet Işık’la ilgili söz alan akademisyenler; kendisiyle ilgili anılarını, duygu ve düşüncelerini aktardılar.

Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, emekliye ayrılan Prof. Dr. Hidayet Işık’a plaket takdim etti.

Program günün anısına pasta kesimiyle sona erdi.