İlahiyat Fakültesi 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Programı

İlahiyat Fakültesi 2016- 2017 Eğitim- Öğretim Yılı Oryantasyon Programı gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 06 Ekim 2016

İlahiyat- İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcısı ve İlahiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mirza Tokpunar, Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Dinçay Köksal, Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ, STK Temsilcileri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Programa, saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlandı.

Programın açılış konuşmasını Arap Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ramazan Demir yaptı.  Demir konuşmasına; ‘’Neden Arapça öğreniyoruz?’’ sorularına cevap vererek başladı.

Konuşmaların ardından program sona erdi.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Kasım Ertuğrul  Montaj: Hüsnü Aksoy