İlahiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 2016- 2017 Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi. İlahiyat Fakültesi İçdaş Kongre Merkezinde gerçekleştirilen törene Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, ÇOMÜRektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcısı ve İlahiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mirza Tokpunar, öğretim üyeleri, öğrenciler ile aileleri katıldı.

Tören İstiklal Marşı ve Kur’an tilavetiyle başladı.

...

Yayın tarihi : 24 Mayıs 2017

Tören İstiklal Marşı ve Kur’an tilavetiyle başladı.

Törenin açılış konuşmasını İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ferihan Özmen yaptı.

Konuşmanın ardından mezuniyet videosu izlendi.

Rektör Yardımcısı ve İlahiyat Fakültesi DekanVekili Prof. Dr. Mirza Tokpunar yaptığı konuşmada öğrencilerini mezun etmekten son derece mutlu olduğunu söyledi.

Rektör Acer ise yaptığı konuşmada üniversitede öğrenci ailelerini ağırlamaktan büyük bir gurur duyduklarını belirtti.

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider yaptığı konuşmada öğrencilere mezuniyetle birlikte çok ağır bir yükümlülük altına girdiklerini söyleyerek, başarılar diledi.

Konuşmaların ardından fakülte birincisi Yasemin Yankaç ödülünüAk Parti Çanakkale Milletvekili AyhanGider’den aldı ve mezuniyet konuşmasını yaptı.

Fakülte ikincisi Sevgi Nur Güzelbaba’ya ödülünü Rektör Acer, fakülte üçüncüsü Vildan Canbaz’a  ödülünü rektör yardımcısı Tokpunar verdi.

Ardından diploma takdim törenine geçildi. Mezunlar diplomalarını hocalarının elinden aldılar.

Toplu fotoğraf çekimi yapıldı, ardından mezuniyet yemin töreni gerçekleştirildi, kepler fırlatıldı.

Günün ikinci mezuniyet töreninde ise İlahiyat Fakültesi ikinci öğretim öğrencileri mezuniyet coşkusunu yaşadılar.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Mahmut Ergüven Montaj: Kasım Ertuğrul

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut