İletişim Fakültesine İlk Kayıt Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo- Televizyon ve Sinema Bölümüne İlk kayıt yapıldı. İlk kayıt dolayısıyla düzenlenen törene ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan, fakülteye birincilikle giren Abdülkadir Özenç ile akademik ve idari personel katıldı.

Aynı zamanda Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan...

Yayın tarihi : 15 Ağustos 2017

Aynı zamanda Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı’nda da çalıştığını belirten Abdülkadir Özenç Radyo- Televizyon ve Sinema Bölümünü seçmesinin mesleğine de büyük katkı sağlayacağını söyledi.