'İnanmak,Bilmek ve Düşünmek' Konulu Konferans Gerçekleştirildi

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 14.0px Times} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 14.0px Times; min-height: 18.0px}

Yayın tarihi : 04 Mayıs 2017

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nin organize ettiği ve konuşmacı olarak İstanbul Medeniyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Tarihi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. İhsan Fazlıoğlu’nun katıldığı ‘’İnanmak, Bilmek ve Düşünmek: İslam Felsefe- Bilim Tarihi Açısından Bir Çözümleme’’ konulu konferans gerçekleştirildi.

İlahiyat İçdaş Kongre Merkezi’nde düzenlenen konferansa; Rektör Yardımcısı ve İlahiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mirza Tokpunar, öğretim üyeleri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Konferansın ardından Rektör Yardımcısı Tokpunar Prof. Dr. İhsan Fazlıoğlu’na hediye takdiminde bulundu.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Şerif Salman Montaj: Kasım Ertuğrul

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut