''İnfertilite Tedavisinde Güncel Yaklaşımlar ve Ebe/Hemşirenin Rolü" Konulu Panel Düzenlendi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu ve İlk Nefes Topluluğu, ‘’İnfertilite Tedavisinde Güncel Yaklaşımlar Ve Ebe/ Hemşirenin Rolü’’ Konulu Panel Düzenledi.

Yayın tarihi : 09 Mayıs 2016

Ebelik Haftası kapsamında, Safiye Hüseyin Elbi Konferans Salonunda gerçekleştirilen panele Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Gülbu Tanrıverdi, konuk panelistler Prof. Dr. Nezihe Kızılkaya Beji, Doç. Dr. İlkay Güngör, Doç. Dr. Gülay Rathfisch, akademik- idari personel ile öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Müzik dinletisini İlk Nefes Topluluğu Akademik Danışmanı ve Ebelik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ayten Dinç  ile Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Gülbu Tanrıverdi konuşmaları izledi.

Konuşmaların ardından öğrencilerin hazırladığı ‘’Çocuğum Olmuyor’’ adlı kısa film izlendi ve panelin oturumlarına  geçildi.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Kasım Ertuğrul Montaj: Hüsnü Aksoy