İskeçe Heyeti Rektör Prof.Dr. Yücel ACER'i Makamında Ziyaret Etti

İskeçe Heyeti Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’i Makamında Ziyaret Etti

Yayın tarihi : 30 Eylül 2016

İskeçe Heyeti Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’i Makamında Ziyaret Etti

Yunanistan’ın İskeçe şehri Müftüsü Ahmet Mete, beraberinde İskeçe Friza Milletvekili Hüseyin Zeybek, İskeçe Türk Birliği Başkanı Av. Ahmet Kurt, Türk Birliği Eğitim Danışmanı Cemali Tahir ile birlikte Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mirza Tokpunar ve Prof. Dr. Süha Özden’de hazır bulundu.