"İslam Dünyası ve Türkiye'nin Gündemi" Konulu Konferans Verildi

Gazeteci- Yazar Ahmet Taşgetiren’in konuşmacı olarak katıldığı ‘’İslam Dünyası ve Türkiye'nin Gündemi’’ konulu konferans İlahiyat Fakültesi İÇDAŞ Kongre Merkezi'nde düzenlendi.

Yayın tarihi : 28 Mart 2016

Doğu Batı Topluluğu, İlim Yayma Cemiyeti ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün birlikte organize ettiği konferansa Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metehan Uzun, akademik ve idari personel ile çok sayıda dinleyici katıldı.

Program, Kur’an-ı Kerim okunması ve Rektör Acer’in selamlama konuşması ile başladı.

Selamlama konuşmasının ardından Gazeteci-Yazar Ahmet Taşgetiren sunumunu yaptı.

Konferansın ardından Rektör Acer, Gazeteci-Yazar Taşgetiren’e hediye takdiminde bulundu.