Jeopolitik Riskler ile Ulusal Güvenlik Bağlamında Tanıtım ve Turizm Paneli Gerçekleşti

“Jeopolitik Riskler ile Ulusal Güvenlik Bağlamında Tanıtım ve Turizm” paneli Troia Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Yayın tarihi : 21 Kasım 2019

Panele; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat Uğur, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Osman Uysal, fakülte dekanları, müdürler, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından ÇOMÜ tanıtım filminin izlenmesiyle devam eden panelde açılış konuşmalarını Dekan Prof. Dr. Ali Osman Uysal ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat Uğur yaptı.

Açılış konuşmalarının ardından moderatörlüğünü İzmir Kavram MYO Müdürü Prof. Dr. Derman Küçükaltan’ın yaptığı ve panelist olarak Turizm Akademisyenleri Derneği Başkanı ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muharrem Tuna, Türkiye Turist Rehberleri Birliği Başkanı Suat Tural ve Turizm Otel Yöneticileri Derneği Başkanı Ali Can Aksu’nun katıldığı panele geçildi.

Panel sertifika ve hediye takdimi ile son buldu.