Kabulünün 100. Yılında İstiklal Marşımız ve Mehmet Akif Ersoy Sergisi Açıldı

Trakya Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) ev sahipliğinde düzenlenen “Kabulünün 100. Yılında İstiklal Marşımız ve Mehmet Akif Ersoy” sergisinin açılışı ÇOMÜ Eğitim Fakültesi Dekanlık Binası Fuayesinde gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 02 Şubat 2021

Pandemi koşulları göz önünde bulundurularak alınan önlemler eşliğinde açılan sergiye Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, ÇOMÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Süha Özden, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç, Trakya Üniversitesi Kütüphane Daire Başkan Vekili Doç. Dr. Nurten Çetin ve beraberindeki heyetin yanı sıra ÇOMÜ’lü akademisyenler katıldı.

İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmaları gerçekleştirildi.

Açılış konuşmalarının ardından konuklar, Doç. Dr. Nurten Çetin eşliğinde sergiyi gezdiler.