Kalite Güvencesi Toplantısı Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kalite Güvencesi toplantısı yapıldı. Troya Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metehan Uzun ile üst ve alt komisyon üyeleri ile program temsilcileri katıldı.

Programın sunuş konuşmasını Prof. Dr. Süha Özden yaptı. Özden konuşmasında Yüksek Öğretim Kalite Güvencesi’ni ve üniversitedeki uygulamaları anlattı.

Çanakkale Onsekiz Mart ...

Yayın tarihi : 23 Haziran 2016

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ise yaptığı konuşmada Kalite Güvencesi’nin önemine değinerek ‘’Artık üniversitemiz neyi konuşması gerekiyorsa onu konuşan; neyi konuşmaması gerekiyorsa da onu konuşmayan bir üniversite haline geldi’’ dedi.