Köklerden Geleceğe Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü’nün düzenlediği ‘’Köklerden Geleceğe’’ Konulu Konferans gerçekleştirildi.

Terzioğlu Kız Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen konferansa öğrenciler ve davetliler katıldı. Konferansın açılış konuşmasını KYK İl Müdür Vekili Salih Kılıç yaptı.

Programa konuşmacı olarak katılan Gökhan Yücel, "Köklerden Geleceğe" konulu konferans verdi.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Muhammet Alınlı ...

Yayın tarihi : 03 Mayıs 2017

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Muhammet Alınlı Montaj: Hüsnü Aksoy