Genel

Kültür Rotaları Proje Ekibinden Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’e Ziyaret

Çanakkale Valiliği himayelerinde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce başlatılan ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Kültür Rotaları” proje ekibi Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’i makamında ziyaret etti.


Yayın tarihi : 21 Aralık 2018
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

Çanakkale Valiliği himayelerinde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce başlatılan ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Kültür Rotaları” proje ekibinden Proje Genel Koordinatörü Ali Öztüfekçi, Proje Basın Danışmanı Nilgün Atar, Üniversitemiz Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Alper Sağlık; Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’i makamında ziyaret etti.

Çanakkale merkezden başlayıp Kazdağları etrafında geniş bir yay çizerek Lâpseki, Gelibolu, Bolayır’dan geçip Bozcaada ve Gökçeada’yı kapsayacak şekilde çok geniş bir coğrafyayı kapsayan, 19 etap ve 3 bölümden oluşan Kültür Rotası projesi ile ilgili Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’in bilgilendirildiği ziyarette Rektör Acer, üniversite olarak Troya Yılına, Çanakkale’ye ve Çanakkale Turizmine katkı sunacak projelere destek sunmaya devam edeceklerini söyledi, projeden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.