Kurtlar Vadisi Oyuncuları, Defne Samyeli ve Bekir Develi ÇOMÜ'de Kariyer Günlerine Katıldı

Oyuncu Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak, Ertuğrul Şakar ve Televizyon Programcısı Bekir Develi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Genç Liderler Topluluğu ve AK Parti Grup Başkanvekili Av. Bülent Turan’ın destekleriyle İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde Kariyer Günleri’nde öğrencilerle buluştu.

Yayın tarihi : 17 Mayıs 2016

Bu yıl 2’ncisi gerçekleştirilen etkinliğe; AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ve Kurum Kuruluş yöneticileri ile kalabalık bir öğrenci topluluğu katıldı.

Kariyer Günleri etkinliği AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan'ın yaptığı konuşma ile başladı. Daha sonra etkinlik için Çanakkale'ye gelen ünlü isimler kariyer süreçlerini anlattı.