Merhum Prof. Dr. Eyüp Özdemir’i Anma Töreni Düzenlendi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eyüp Özdemir’in vefatının üçüncü yıl dönümü olması sebebiyle ÇOBİLTUM amfisinde bir anma töreni düzenlendi. Törene merhum Profesör Dr. Eyüp Özdemir’in ailesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem, Süha Özden, dekanlar, akademik, idari personel ile öğrenciler katıldı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Duygu ...

Yayın tarihi : 28 Mart 2017
Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Duygu dolu anların yaşandığı anma töreninde merhum Profesör Eyüp Özdemir’in oğlu Yardımcı Doç. Dr. Muzaffer Özdemir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, FEF Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yusuf Dilgin, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Gökkuş konuşma yaptılar.
Konuşmaların ardından Fen Edebiyat Fakültesi önünde pilav ikramı yapıldı ve kabir ziyareti gerçekleştirildi.