Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Destek Programı Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü yürütücülüğünde, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Ezine Meslek Yüksekokulu ortaklığında, Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) tarafından desteklenen Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Destek Programı, Yahya Çavuş Yerleşkesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıyla tanıtıldı.

Yayın tarihi : 26 Temmuz 2018

Toplantıya, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Ezine Kaymakamı Ali İkram Tuna, Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, İŞKUR İl Müdürü Ali Çalışkan, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Ezine MYO Müdürü Doç. Dr. Cüneyt Erenoğlu ile davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program protokol konuşmalarıyla devam etti.

Yapılan konuşmaların ardından, Ezine MYO Müdürü Doç. Dr. Cüneyt Erenoğlu tarafından hazırlanan “Ezine Yöresinde Süt ve Ürünleri Alanında İş Gücü Niteliğinin Arttırılmasına Yönelik Yenilikçi Mesleki Eğitimlerin Verilmesi “ konulu projenin tanıtımı yapıldı.