Miraç Kandili İhya Programı Düzenlendi

Peygamber Efendimizin Miraç mucizesinin yaşandığı gece olan Miraç Kandili'nde vatandaşlar camilere akın ederek geceyi namaz ve dua ile geçirdiler. Kandil dolayısıyla Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tacettin Aslan Camii'nde ihya programı düzenlendi.

İkram ile başlayan program Mevlidi Şerif ile devam etti. Mevlidin ardından İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hidayet Işık tarafından Miraç Kandili konulu sohbet gerçekleştirildi.

...

Yayın tarihi : 04 Mayıs 2016