Mühendislik Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mühendislik Fakültesi akademik kurul toplantısı Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Dekan Prof. Dr. Hasan Orhun Köksal, akademik ve idari personelin katılımı ile gerçekleşti.

Mühendislik Fakültesi Turgut Özal Konferans Salonu’nda gerçekleşen akademik kurul toplantısının açılış konuşmasını Dekan Prof. Dr. Hasan Orhun Köksal yaptı.

Köksal...

Yayın tarihi : 01 Kasım 2017

Mühendislik Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Köksal konuşmasında; fakültenin tarihçesi ve gelişimi, eğitim öğretim faaliyetleri, akademik altyapısı ve yayın, proje, atıf gibi akademik faaliyetleri hakkında bilgiler verirken bölümlerin ve genelinde fakültenin üstünlükleri, iyileştirilmesi gereken yanları ve ihtiyaçlarına dair bir sunum yaptı.

Konuşmasına, yeni göreve başlayan Dekan Prof. Dr. Hasan Orhun Köksal’a hayırlı olsun temennilerini ve Dekanlık görevini devreden Prof. Dr. Emin Yılmaz’a verdiği emeklerden dolayı teşekkürlerini sunarak başlayan Rektör Prof. Dr. Yücel Acer; Üniversitenin içinde bulunduğu durumu değerlendirdi.

Akademik kurul toplantısı dilek ve temennilerin alınması ile son buldu.