Mühendislik Fakültesi Onur Öğrencileri Ödüllendirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 2014- 2015 Öğretim Yılı Onur Öğrencileri Ödül Töreni gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 21 Aralık 2015

Mühendislik Fakültesi Onur Öğrencileri Ödüllendirildi

Turgut Özal Konferans Salonunda gerçekleştirilen törene Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer,  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emin Yılmaz, üniversite yöneticileri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emin Yılmaz başarıyı ödüllendirmenin önemine değinerek şunları söyledi.

Ardından Rektör Prof. Dr. Yücel Acer kürsüye geldi. Acer yaptığı konuşmada ödüllendirmenin başarının önünü açan, başarıyı teşvik eden önemli bir husus olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından  Onur Belgesi almaya hak kazanan öğrencilere belgelerini Rektör Acer, Dekan Yılmaz,  bölüm başkanları ve öğretim üyeleri verdi.

Haber:Erkan Özavcı Kamera& Kurgu: Hüsnü Aksoy