Öğrenci Şenlikleri’nin 2. Gününde Topluluk Etkinlikleri Yapıldı

Yayın tarihi : 11 Mayıs 2017

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 25. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla gerçekleştirilen Öğrenci Şenlikleri’nin ikinci gününde Terzioğlu Yerleşkesi’ndebirbirinden güzel topluluk etkinliklerine sahne oldu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Capoeira Topluluğu, Coğrafya Bölümü Bilgi Yarışması, Sahne Ve Görüntü Sanatları Bölümü Tek Nefes Tiyatro Topluluğu’nun ‘’Solo ve Tiyatro Şarkıları’’,  Müzikle İletişim Topluluğunun ‘’ 90’lar Pop Müzik Konseri’’, Tiyatro Topluluğu’nun ‘’Kabare’’ Tiyatro oyunu gibi etkinler gerçekleştirildi.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Mahmut Ergüven Montaj: Kasım Ertuğrul

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut