Öğrenci Şenlikleri’nin 3. Günündeki Topluluk Etkinlikleri

Yayın tarihi : 12 Mayıs 2017

ÇOMÜ 25. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla gerçekleştirilen Öğrenci Şenlikleri’nin üçüncü günü Terzioğlu Yerleşkesi’ndekietkinliklerle devam etti. Spor ve İzcilik Topluluğu ‘’Hazine Avı’’, Coğrafya Bölümü ‘’Çocukluk Oyunları’’, Grafik Tasarım Bölümü ‘’Workshop’’, Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı’nın Konseri, Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı Yrd. Doç. Dr. Mehtap Özden tarafından gerçekleştirilen ‘’Bir Bahar Akşamı’’ şiir dinletisi gibi etkinlikler gerçekleştirildi.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Rüstem Savaş Montaj: Kasım Ertuğrul

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut