Personel Sosyal Tesisleri Temel Atma Töreni Gerçekleşti

Yapısal ve bilimsel kalitesinin her geçen gün artıran Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi yeni yatırımlar yapmaya devam ediyor Terzioğlu Yerleşkesi'nde 2500 metrekare alana inşa edilecek, Personel Sosyal Tesisleri'nin temeli kent protokolü ve üniversite yöneticilerinin katıldığı törenle atıldı.

Yayın tarihi : 18 Nisan 2016

Temel atma töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ÇOMÜ'nün bilim dünyasına yakışır bir üniversite olma yolunda hızla ilerlediğini belirtirken yapılan yatırımların tamamlanmasıyla  daha kaliteli bir üniversite haline geleceklerini ifade etti.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan da törende yaptığı konuşmada Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ne her geldiğinde yeni bir büyümeye şahitlik etmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi ve marka değer olan Çanakkale'ye, üniversitenin ekstra değer kattığını vurguladı.