Radyocular ÇOMÜ'deydi

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Times}

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 25. Yıl etkinlikleri kapsamında Radyocular Kampüste programı Troya Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Programa İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan, ÇOMÜ Radyo Genel Yayın Yönetmeni Vural Bulut, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını Üniversite Medya Birliği Başkanı Atakan Şeniz ...

Yayın tarihi : 09 Mayıs 2017

Programın açılış konuşmasını Üniversite Medya Birliği Başkanı Atakan Şeniz yaptı.

Sunuculuğunu OYDAR Genel Yayın Yönetmeni Erkut Aktaş’ın yaptığı etkinlikte radyo programcıları Meltem Sezenler ve Cenk Alptekin öğrencilerle mesleki anılarını paylaştılar.

Sanatçılar Cüneyt Tek, Volkan Arslan ve Gürbüz Morkoç ise sevilen şarkılarını ÇOMÜ öğrencileri için seslendirdi.

Programın sonunda İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan ve ÇOMÜ Radyo Genel Yayın yönetmeni Vural Bulut misafirlere plaket takdiminde bulundu.