Rahmet Efendim Adlı Etkinlik Gerçekleştirildi

Kredi Yurtlar Kurumu Çanakkale İl Müdürlüğü ‘’Kutlu Doğum Haftası’’  kapsamında ‘’Rahmet Efendim’’ adlı etkinlik gerçekleştirdi.

Terzioğlu Kız Öğrenci Yurdu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Kredi Yurtlar İl Müdür Vekili Salih Kılıç, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Ardından Kredi Yurtlar İl Müdür Vekili Salih ...

Yayın tarihi : 07 Nisan 2017

Program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Ardından Kredi Yurtlar İl Müdür Vekili Salih Kılıç selamlama konuşması yaptı.

Büyük ilgi gören programa; Seyfullah Kartal şiir ve yorumlarıyla renk katarken, Ömer Karaoğlu Eşraf-ı Ezgiler’ini seslendirdi.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Muhammet Alınlı Montaj: Kasım Ertuğrul

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut