Rektör Prof. Dr. Sedat Murat Birinci Sınıf Öğrencileri İle Buluştu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, bu sene üniversitemize kayıt yaptıran birinci sınıf öğrencileri ile bir araya geldi.

Yayın tarihi : 20 Eylül 2019

İÇDAŞ Kongre Merkezinde İlahiyat Fakültesi birinci sınıf öğrencileri buluşması ile başlayan program; sırasıyla Troia Kültür Merkezi, Eğitim Fakültesi Seminer Salonu ve Biga İİBF Entelektüel Etkinlik Merkezindeki buluşmalar ile devam etti.

Programlarda Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Prof. Dr. Suat Uğur, Fakülte Dekanları, öğretim üyeleri de yer aldı.

Öğrenci Konseyi Başkanı Alperen Uysal’ın Öğrenci Konseyini, konseyin çalışmalarını ve kendisini tanıtarak başladığı konuşmasında Öğrenci Konseyinin üniversite yönetimi ile öğrenci arasında bir köprü olduğunu belirtti.

Rektör Prof. Dr. Sedat Murat ise yaptığı konuşmasında öğrenci ve hocanın birbirlerinin ayrılmaz parçaları olduğunun altını çizdi.

Rektör Prof. Dr. Sedat Murat konuşmaların ardından öğrencilerden gelen soruları yanıtladıktan sonra programlar son buldu.