Rektör Prof. Dr. Sedat Murat ÇOMÜ’lü Engelli Öğrenciler İle Bir Araya Geldi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle ÇOMÜ’de okuyan engelli öğrenciler ile bir araya geldi.

Yayın tarihi : 04 Aralık 2019

Dardanos Yerleşkesinde düzenlenen yemeğe, Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Prof. Dr. Suat Uğur, akademik ve idari personelin yanı sıra ÇOMÜ’de öğrenim gören engelli öğrenciler katıldı.

Acil Yardım ve Afet Bölümü öğrencilerinin müzik dinletisi sunduğu etkinlikte ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, engelli öğrencilerin ihtiyaç ve taleplerini dinledi.