Genel

Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, Merkez Muhtarları Toplantısına Katıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, merkez muhtarları buluşmasına katıldı.


Yayın tarihi : 24 Temmuz 2019
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, merkez muhtarları buluşmasına katıldı.

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Çanakkale Milletvekilleri Av. Bülent Turan ve Jülide İskenderoğlu, AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız ve Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ile kurum kuruluşların müdürleri ve Çanakkale’deki merkez muhtarlarının katıldığı kahvaltılı toplantı Çanakkale Deniz Polisevi’nde gerçekleştirildi. 

Toplantıda söz alan Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, “ÇOMÜ’nün bir araştırma üniversitesi haline getirme hedefimiz var. Bunun için Çanakkale’mizin farklı kurum ve kuruluşları ile birlikte çalışmalıyız” dedi. 

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu " Kalbimiz Çanakkale için çarpıyor. Ankara'da yaptığımız her çalışmayı Çanakkale'ye, Çanakkale çocuklarına yaptığımız yatırım olarak görüyoruz.” şeklinde konuştu. 

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan ise her yaz döneminde gerek merkez gerek köy muhtarlarıyla bir araya geldiklerini ifade ederek “Bu toplantılara şehrimizin kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin de katılımı önemli. Muhtarlarımızın ne gibi talepleri var onları dinlemek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.