Rektör Acer; 15 Temmuz Darbe Girişimine Karşı Basın Açıklaması Yaptı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer Türkiye’nin seçilmiş meşru hükümetine ve meşru cumhurbaşkanına karşı Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde yuvalanan illegal çete mensubu terörist hainler tarafından yapılan darbe girişimine karşı basın açıklaması yaptı.

Yayın tarihi : 20 Temmuz 2016

Rektör Acer yaptığı açıklamada; “Bu darbe girişimi,  bu illegal terör örgütünün ne kadar tehlikeli olduğunu bir defa daha göstermiştir” diyerek Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi bünyesinde de gerekli tedbirleri alacaklarını söyledi.