Rektör Acer, 30 Ağustos Zafer Bayramı Çelenk Koyma Törenine Katıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, 94. yıldönümü kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle gerçekleştirilen çelenk koyma törenine katıldı.

Yayın tarihi : 31 Ağustos 2016

Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen Çelenk Koyma Töreni’ne Çanakkale Valisi Hamza Erkal, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mithat Kemal Algül, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, daire müdürleri, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çelenk Koyma Töreni’nin ardından valilikteki tebriklerin kabulü kutlamasına geçildi.

Töreninin ardından protokol üyeleri, Çanakkale Valiliği ile Çanakkale Tarih ve Kültür Vakfı tarafından yaptırılan Piri Reis Heykel’i açılış törenine katıldı ve müzedeki minyatür sergisini gezdi.