Rektör Acer, Ayvacık MYO İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, yapımı devam eden Ayvacık Meslek Yüksekokulu binası inşaatında incelemelerde bulundu. Beraberinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Meslek Yüksek Okullarından Sorumlu Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Sinan Karabulgu, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit, Ayvacık MYO Müdürü Prof. Dr. Selçuk İpek ile inşaat ...

Yayın tarihi : 20 Mart 2017
Beraberinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Meslek Yüksek Okullarından Sorumlu Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Sinan Karabulgu, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit, Ayvacık MYO Müdürü Prof. Dr. Selçuk İpek ile inşaat alanını gezen Rektör Acer, çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.