Rektör Acer, Bakan Eroğlu’na Teşekkür Plaketi Takdim Etti

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu 88 milyon lira tutarındaki 12 adet yatırım müjdesi ayrıca Yenice, Çan ve Biga’daki toplu temel atma programlara katılmak üzere Çanakkale’ye geldi. Bakan Eroğlu ilk olarak Çanakkale Valiliğini ziyaret ederek, valilik şeref defterini imzaladı.

Yayın tarihi : 03 Nisan 2017

Çanakkale Valiliğindeki ziyaret sırasında, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, üniversite yerleşkelerinin gelişimine yönelik projelere verdiği desteklerden dolayı Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu Eroğlu’na teşekkür plaketi takdim etti.

Plaket takdiminden sonra basın toplantısı düzenleyen Veysel Eroğlu, 14 yılda Çanakkale'ye yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.