Rektör Acer, Balkan Sempozyumu İçin Şehrimize Gelen Akademisyenlerle Akşam Yemeğinde Bir Araya Geldi

Rektör Acer, Uluslararası Balkan Tarihi ve Kültürü Sempozyumu’na katılan Akademisyenlerle akşam yemeğinde bir araya geldi. Balıkçı 286'daki yemeğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Rüstem Arslan'ın yanı sıra ÇOMÜ'lü akademisyenler katıldı.               Akşam yemeğinin ardından Eski Ermeni Kilisesi’ndeki Sema programına geçildi. Konuk bilim adamları Sema gösterisini büyük bir ilgiyle ...

Yayın tarihi : 10 Ekim 2016
Akşam yemeğinin ardından Eski Ermeni Kilisesi’ndeki Sema programına geçildi. Konuk bilim adamları Sema gösterisini büyük bir ilgiyle izlediler.