Genel

Rektör Acer, Tıp Fakültesi Hastanesi’nde İncelemelerde Bulundu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem ve Prof. Dr. Süha Özden, kampüs alanlarının yapısal gelişiminden sorumlu Rektör Danışmanı Prof. Dr. Levent Genç, Tıp Fakültesi Hastanesi Başmüdürü Adnan Şengül, Müdür Ömer Hadımoğlu, Başhekim Vekili Doç. Dr. Bahadır Kırılmaz, Başhekim Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Coşkun Zateri ve Yrd. Doç. Dr. Gürdal Nusran ile birlikte önce ...


Yayın tarihi : 02 Şubat 2017
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem ve Prof. Dr. Süha Özden, kampüs alanlarının yapısal gelişiminden sorumlu Rektör Danışmanı Prof. Dr. Levent Genç, Tıp Fakültesi Hastanesi Başmüdürü Adnan Şengül, Müdür Ömer Hadımoğlu, Başhekim Vekili Doç. Dr. Bahadır Kırılmaz, Başhekim Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Coşkun Zateri ve Yrd. Doç. Dr. Gürdal Nusran ile birlikte önce Kepez’de bulunan ÇOMÜ Tıp Fakültesi’nde incelemelerde bulundu.

Hastane poliklinikleri, acil servis ve çeşitli birimlerde incelemelerde bulunan Rektör Acer, idarecilerle bir araya gelerek gelişmeleri değerlendirdi.

Ardından beraberindeki heyetle, Terzioğlu Kampüsü girişinde yapımı devam eden Tıp Fakültesi Hastanesi inşaatını gezen Rektör Acer, hastanenin yapım çalışmaları ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.