Rektör Acer, Yerel Basın Kuruluşlarını Ziyaret Etti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer yerel basın kuruluşlarını ziyaret etti.

Ziyaretlerde, Üniversite- Kent işbirliği üzerine fikir alış verişi yapıldı. ÇOMÜ’nün 25. Yılı münasebetiyle yapılacak etkinliklerin ve  yeni projelerin tanıtılabileceği en iyi mecranın yerel basın olduğu görüşmelerde dile getirildi.

Yayın tarihi : 18 Kasım 2016

Ziyaretlerde Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, basın kuruluşu temsilcilerine üniversite adına hediye takdim etti.