Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Şehit Yakınları ve Gaziler Yemeğine Katıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer eşi Aysun Acer’le birlikte; Çanakkale Valiliği himayesinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce düzenlenen Şehit ve Gaziler yemeğine katıldı.

Yayın tarihi : 17 Temmuz 2017

Kolin Hotel’de düzenlenen yemekte şehit yakınları ve gazilere seslenen Vali Orhan Tavlı “Bu aziz topraklar için, şanlı bayrağımız için şehit düşmüş tüm şehitlerimizi minnetle anıyoruz. Çanakkale’de, Sarıkamış’ta, Güneydoğu’da, Fırat Kalkanı operasyonunda ve 15 Temmuz darbe girişiminde yitirdiğimiz şehitlerimize millet olarak şükran borçluyuz.” dedi.

Kamera&Kurgu: Hüsnü Aksoy

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut