Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Şoförlerle Bir Araya Geldi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer; üniversitemiz bünyesinde görev yapan şoförler ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Yayın tarihi : 18 Ekim 2016

Eski BESYO’ya taşınan Şoförler Odası’nı beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem ve Prof. Dr. Süha Özden, Genel Sekreter Sami Yılmaz ve Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Monus ve Kenan Yücel, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Sinan Karabulgu ile birlikte ziyaret eden Rektör Acer, şoförlerle birlikte öğle yemeği yedi.

Üniversitenin çalışanları ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Rektör Acer şunları söyledi: