Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metehan Uzun Valilik'te Düzenlenen Bayramlaşma Programına Katıldı

Çanakkale'de Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Vali Hamza Erkal'in ev sahipliğinde Valilik bahçesinde düzenlenen bayramlaşma programına Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ni temsilen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metehan Uzun'un yanı sıra kentte bulunan mülki ve askeri erkanla, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Vali Erkal bayram münasebetiyle yaptığı açıklamada bayramların maneviyatı ve hissiyatını...

Yayın tarihi : 11 Temmuz 2016

Vali Erkal bayram münasebetiyle yaptığı açıklamada bayramların maneviyatı ve hissiyatını doya doya yaşadıklarını belirterek, tüm Çanakkalelilerin bayramını kutladı. Programın sonunda Vali Hamza Erkal bayramlaşma programına katılan çocuklara bayram harçlığı verdi.