Sağlık Hizmetleri MYO Akademik Kurul Toplantısı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı.

Toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Barutçu, Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel ile akademik ve idari personel katıldı.

Yayın tarihi : 22 Ocak 2016

Kurul toplantısı, Fakülte Meslek Yüksekokulu Müdürü Barutçu’nun geçtiğimiz eğitim ve öğretim dönemini değerlendirme sunumuyla başladı.

Yüksekokul Müdürü Barutçu’nun ardında Rektör Acer bir  değerlendirme konuşması yaptı.

Toplantı, akademik personelin dilek ve temennilerini iletmeleri ile son buldu.