Sağlık Yüksekokulu Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Akademik Genel Kurul Toplantısı Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’in katılımı ile gerçekleşti.

Yayın tarihi : 19 Haziran 2017

Yüksekokulun gerçekleştirmiş olduğu bilimsel faaliyetler, okulun akademik ve fiziki durumuna dair yapılan sunumun ardından Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Gülbu Tanrıverdi konuştu. Tanrıverdi konuşmasında huzurlu bir ortamda çalıştıklarını belirterek bu ortamı kendilerine sağladığı için Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’e okulu adına teşekkür etti.

Müdür Tanrıverdi, Sağlık Yüksekokulu’nun fakülte olmasına ilişkin dosyayı Rektör Acer’in onayı ile hazırladıklarını belirterek şunları söyledi:

Yapılan bilimsel çalışmalar hakkında bilgilendirmeler yapan Prof. Dr. Tanrıverdi’nin sunumunun ardından Rektör Acer, yaptığı konuşmada ortam olarak üniversitelerin birçok kurumdan farklı olduğunu, çok değerli ve önemli olduğunu ifade etti. Her kurumda olduğu gibi ortamı bozan unsurlar olabileceğini belirten Prof. Dr. Acer, “ÇOMÜ’de huzur ortamının dengelenmeye başlandığını söyledi.

Sağlık Yüksekokulu Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleşti