‘’Saros Günlükleri’’ Adlı Çalıştay Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin organize ettiği ve Prof. Hüseyin Bilgin’in konuşmacı olarak katıldığı ‘’Saros Günlükleri’’ adlı çalıştay gerçekleştirildi.

Güzel Sanatlar Fakültesi anfisinde gerçekleştirilen çalıştaya Grafik Bölüm Başkanı Yardımcı Doç. Dr. Didem Çatal, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Prof. Hüseyin Bilgin, 1983 yılında Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar ...

Yayın tarihi : 06 Nisan 2017

Prof. Hüseyin Bilgin, 1983 yılında Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Grafik Sanatlar Bölümü'nün kurucu öğretim üyesi ve başkanı olarak görev yaptı. 1993'te profesör oldu ve 1997 de bu kurumdan emekliye ayrıldı.

Keşan'da sanat hayatına devam ettiren Bilgin 57 yıllık deneyimini ÇOMÜ Grafik Bölümü öğrencileri ile paylaştı.

Çalıştay sonunda Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Dinçay Köksal Prof. Dr. Hüseyin Bilgin’e plaket takdiminde bulundu.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: İsmail Katırcı Montaj: Hüsnü Aksoy

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut