TBMM 27. Başkanı İsmail Kahraman Üniversitenin Yeni Yapılan Ana Giriş Kapısının Açılışını Gerçekleştirdi

TBMM 27. Başkanı ve Yüksek İstişare Kurulu Başkan Vekili İsmail Kahraman Fahri Doktora Tevdi Töreni ve 2019 – 2020 Akademik Yılı Açılış Töreni için Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ne geldi. İsmail Kahraman ve beraberindekiler tören öncesi Rektör Prof. Dr. Sedat Murat’ı makamında ziyaret ederek birlikte öğle yemeği yedi.

Yayın tarihi : 17 Ekim 2019

Yemeğin ardından üniversite bahçesine ağaç diken İsmail Kahraman ve beraberindekiler üniversitenin yeni yapılan ana giriş kapısının açılışını da gerçekleştirdi.

Açılışta Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Suat Uğur ile Çanakkale protokolü de hazır bulundu.