Teleferik Projesi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde kurulacak teleferik projesi ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

ÇOMÜ’nün en prestijli projelerinden biri olan ve Boğaza ve Çanakkale’ye hakim konumda bulunan Terzioğlu Yerleşkesi’ne ulaşımı rahatlatmak amacıyla kurulması planlanan teleferik projesi değerlendirme toplantısı yapıldı.

Yayın tarihi : 16 Mayıs 2016

Rektörlük senato odasında animasyon sunum eşliğinde gerçekleşen toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan, Genel Sekreter Sami Yılmaz, Genel Sekreter Yardımcıları, projede görev alan öğretim üyeleri katıldı.

Toplantıda Teleferik Projesi üzerinde gelinen son durum ve projedeki değişikliklerin tamamlanması konusunda fikir birliğine varıldı.

Haber : Erkan Özavcı -  Kamera: Kasım Ertuğrul - Montaj: Hüsnü Aksoy