TETAM Damızlık Hayvan Satışlarıyla Çanakkale Ve Türk Çiftçisine Katkı Sağlıyor

TETAM’dan,  Türk Çiftçisine Katkı

TETAM, Teknolojik ve Tarımsal Araştırma Merkezi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesinin Sarıcaeli köyündeki tarımsal ve hayvancılık uygulama birimi. 250 hektar alan üzerine kurulmuş olan bu birimde küçükbaş hayvan yetiştiriciliği üzerine araştırmalar yapılarak, damızlık hayvan satışlarıyla Çanakkale ve Türk çiftçisinin gelişimine katkı sağlanıyor.

Çanakkale Onsekiz Mart ...

Yayın tarihi : 20 Kasım 2015

TETAM’dan,  Türk Çiftçisine Katkı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü öğretim üyesi, Küçükbaş Hayvancılık Birim Koordinatörü Prof. Dr. Türker Savaş ile TETAM’ın çalışmaları ve yeni projeleri üzerine konuştuk.