Tıp Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Tıp Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden ve Prof. Dr. Mustafa Görün, Dekan Prof. Dr. Tamer Demir, Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Okhan Akdur, akademik ve idari personelin katılımı ile gerçekleşti.

Yayın tarihi : 31 Aralık 2018

ÇOMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda gerçekleşen akademik kurul toplantısında, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış konuşmasını Dekanı Prof. Dr. Tamer Demir yaptı.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ise konuşmasında “Tıp Fakültesinin gidişatı bizi çok memnun ediyor. İnsanın olduğu yerde değer vardır. Kalite sadece makine ve teçhizatla başarılabilecek bir şey değildir, insanla başarılabilecek bir şeydir.” dedi.

Toplantı dilek ve temennilerin alınması ile son buldu.