Tıp Fakültesi Dekanlık Devir Teslim Töreni Gerçekleşti

Dekanlık görevine asaleten atanan Prof. Dr. Yavuz Demiraran düzenlenen törenle görevi Prof. Dr. Hakkı Engin Aksulu'dan teslim aldı.

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları ve Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri'nin katıldığı törende Demiraran, Aksulu'ya plaket ve çiçek takdim ederek teşekkür etti, Aksulu da yeni yönetime başarılar diledi.

Yayın tarihi : 20 Kasım 2015

Rektör Acer ise hizmetlerinden dolayı Hakkı Engin Aksulu'ya teşekkür ederken, yeni Dekan Yavuz Demiraran'ı tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.