Tıp Fakültesi Dekanlık Devir Teslim Töreni Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlık Devir Teslim Töreni gerçekleştirildi.

Dekanlık binasında gerçekleştirilen devir teslim törenine ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tamer Demir, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Halil İbrahim Taş, Sağlık Bilimleri Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Ünver, fakülte bölüm başkanları ve anabilim dalı başkanları katıldılar.

Rektör Prof....

Yayın tarihi : 26 Temmuz 2017

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Tıp Fakültesi Dekanı olarak sürdürdüğü görevini Prof. Dr. Tamer Demir’e devretti. Prof. Dr. Demir, üniversitenin ve fakültenin gelişimi adına göstermiş olduğu hizmetlerden dolayı Prof. Dr. Yücel Acer’e teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.

Demir, yaptığı konuşmada “Rektörümüzün ve yönetimin bana duyduğu güven ve gösterdiği teveccühe çok teşekkür ediyorum” dedi ve Tıp Fakültesi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ise;  yaptığı konuşmada 15 Temmuz süreciyle birlikte sürdürdüğü Tıp Fakültesi Dekan Vekilliği görevini olağanüstü dönemin artık sona ermeye başlamasıyla birlikte Tıp Fakültesi akademisyenlerine teslim etmek gerektiğini söyledi.

Kamera: Hüsnü Aksoy Montaj: Kasım Ertuğrul