Genel

TRT Akademi Atölye Çalışmaları ÇOMÜ’de Gerçekleştirildi

“TRT Akademi Atölye Çalışmaları” Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İletişim Fakültesi Necip Fazıl Kısakürek Salonu’nda gerçekleştirildi.


Yayın tarihi : 29 Kasım 2019
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

“TRT Akademi Atölye Çalışmaları” Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İletişim Fakültesi Necip Fazıl Kısakürek Salonu’nda gerçekleştirildi.

Etkinliğe, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat Uğur, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kasım, TRT Akademi Eğitim Sorumlusu Erhan Görgülüarslan, TRT Akademi Editör Yardımcısı Müdürü Ekrem Özdemir ve İletişim Fakültesi akademisyenlerinin yanı sıra TRT çalışanları ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte açılış konuşması yapan Dekan Prof. Dr. Metin Kasım, İletişim Fakültesi öğrencileriyle TRT’yi buluşturmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat Uğur ise bu organizasyonlar ile sağladıkları işbirlikleri neticesinde ÇOMÜ’nün alanında uzman, kalifiye öğrenciler yetiştirdiğini söyledi.

Erhan Görgülüarslan konuşmasında, medya ve akademik dünya arasında bir köprü olma görevini üstlenen TRT Akademi’nin öğrenciler ile medya profesyonellerini buluşturmayı hedefledikleri etkinliklerin devam edeceğini vurguladı.

28 Kasım’a kadar süren etkinlikte, radyo, televizyon, haber ve internet yayıncılığı konularında TRT’nin uzman kadrosu ile buluşan iletişim öğrencileri teorik sunumların yanı sıra uygulamalı atölye çalışmaları da yaptı.